ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔ0Σ & ΚΥΠΡΟΥ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

» Αρχική » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 1938 ο Στέλιος Κόκκορης ο οποίος δούλευε ως λογιστής σε μια εισαγωγική εταιρεία , εκδήλωσε στους συνεταίρους ότι παραιτείται με σκοπό να ιδρύσει νέα εταιρεία με κάποιον συνέταιρο. Αυτό προβλημάτισε τους συνεταίρους , γιατί εκτιμούσαν τον Στέλιο Κόκκορη ο όποιος δεν εργαζόταν απλώς ως λογιστής , αλλά βοηθούσε σε όλους τους τομείς από τις πωλήσεις, την επαφή με τους πελάτες , ως την γενική διαχείριση της επιχείρησης . Προκειμένου να παραμένει του πρότειναν να γίνει συνέταιρος βάζοντας το ανάλογο κεφαλαίο, πράγμα που έγινε. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει κυρίως τον ιδρυτή της εταιρείας Γιώργο Παπασιδώρου ο οποίος εκτιμούσε πολύ το νεαρό τότε Στέλιο

 

Το 1940 ο Στέλιος Κόκκορη στρατεύτηκε και δυστυχώς γύρισε άρρωστος από τον πόλεμο της Αλβανίας και το 1943 έφυγε από τη ζωή. Την εργασία μέσα στην εταιρεία συνέχισε η χήρα του Ιουλία Κόκκορη , για λογαριασμό της και δια λογαριασμό των ανήλικων παιδιών της.

 

Το 1955 η εταιρεία διαλύθηκε και η οικογένεια Κόκκορη , μετά από διαφορές αλλαγές, συνέχισε με την Μαίρη Κόκκορη Κωστοπούλου , κόρη του Στέλιου  Κόκκορη .

 

Σήμερα , την διαδέχθηκαν οι κόρες της Τζούλυ και Λιάνα  Κωστοπούλου , με τις δυο εταιρείες τους « Ι Κωστοπούλου & Σια ΕΕ » και « Ιουλία Κωστοπούλου & Σια ΕΕ » και αντιπροσωπεύουν την εταιρεία “FestinaLotus Group” για Ελλάδα &, Κύπρο , η όποια έχει τα ρολόγια Festina , Lotus , Jaguar , Candino , Calypso , τα ασημένια κοσμήματα Lotus και ατσάλινα Lotus Style bijoux

 

Με σεβασμό στην πελατεία , έντονη δραστηριότητα και πάντα πολιτική χαμηλών τιμών χονδρικής , κατόρθωσαν να καταστήσουν το Festina από τα πλέον αναγνωρίσιμα ωρολόγια στην κατηγορία τους .Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα υπόλοιπα προϊόντα του FESTINA LOTUS GROUP .

 

Παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες της πατρίδας μας , ελπίζουμε ότι τόσο οι σημερινοί διαχειριστές , όσο και οι διάδοχοι θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία των εταιρειών.

   


  


NEWSLETTER
ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
Κάντε είσοδο σαν πελάτης χονδρικής
gr